Legnépszerűbb termékek

Rólunk

Az UJJÉ Webáruház 2013 júliusában kezdte meg működését a 100%-ban magyar tulajdonban lévő PromixZrt. gondozásában. Webáruházunk azóta dinamikus ütemben fejlődik, melyhez munkatársaink szakértelme és elhivatottsága nagyban hozzájárul, csakúgy, mint tulajdonos cégcsoportunk támogatása.

Promix – cégtörténet

A Promix 1990-ben kezdte meg működését, kezdetben, mint reklámstúdió, majd később, mint reklámajándék és promóciós tárgy disztribútor. A folyamatosan terjeszkedő, teljes mértékben magyar kézben lévő cégcsoport 1995-ben megtalálta jelenlegi, közel 1700 m2-es, teljes mértékben saját tulajdonú telephelyét – ahol napjainkban többek között az UJJÉ Webáruház központja is található.

A Promix 1999-ben zártkörű részvénytársasággá alakult, majd a gyors ütemű fejlődésnek és a hazai piacon való megerősödésnek köszönhetően, divíziói önálló szervezeti egységekké alakultak. A közös küldetéstudat, valamint a jövőbe mutató gondolkodás azonban egységben tartja ezeket a különálló részlegeket, így az UJJÉ Webáruházat is, mely a csoport legfiatalabb tagjaként, 2013 nyarán jött létre.

Stratégiánk és kínálatunk

Az UJJÉ Webáruház céljaa különböző – időnként kifejezetten speciális - vevői igények maradéktalan kiszolgálása. Szeretnénk, ha vásárlóink a rendelés kezdetétől egészen a kiválasztott termék átvételéig az elégedettség jegyében tapasztalhatnák meg a vásárlás UJJÉlményét.

Annak érdekében, hogy a legváltozatosabb kínálatot teremthessük meg vásárlóink számára folyamatosan keressük az új partnerekkel, beszállítókkal való együttműködések lehetőségét. Komoly gondot fordítunk a megfelelő termékek kiválasztására, de legfontosabb szempontként a vásárlói igényeket helyezzük előtérbe.

Stratégiánk részét képezi továbbá az is, hogy pontosan, folyamatosan nyomon követjük a megrendeléseket – az előzetes, vásárlói tájékoztatástól kezdve, a rendelésen át, a megrendelt termékek raktárba érkezéséig, majd a kiszállításig figyeljük a csomagok útját, sőt az utókövetés is részét képezi a folyamatnak. Az említett lépések során felmerülő kérdések megválaszolásában, az esetleges problémás helyzetek tisztázásában ügyfélszolgálatunk készséges munkatársai állnak a vevők rendelkezésére.2013 - 2016 ProMix Zrt. Minden jog fenntartva!


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz