Legnépszerűbb termékek

Küldetésünk

 

A 2013 nyarán életre hívott UJJÉ Webáruház célja, hogy a hazai nagyközönséget megismertesse az internetes vásárlás UJJÉlményével. Folyamatosan bővülő, vegyes jellegű termékkínálatunkkal, akcióinkkal, kedvezményes árainkkal, széles körben kiterjedő szolgáltatásainkkal és vevőközpontú hozzáállásunkkal igyekszünk az itthoni piac egyik kiemelkedő szereplőjévé válni, mindezt úgy, hogy közben maradéktalanul kielégítsük vevőink igényeit.

Célunk továbbá, hogy egy olyan vásárlói közösséget alakítsunk ki, melynek tagjai az olyan modern, megbízható, gyors, kényelmes, hatékony és egyszerű megoldások mellett teszik le voksukat, mint amilyen az internetes vásárlás is.

Kiemelten fontosnak tartjuk továbbá, hogy egy olyan kereskedői kört is létrehozzunk, melynek tagjai egymás érdekeit szem előtt tartva működnek együtt. Munkánk során komoly jelentőséget tulajdonítunk a partnerekkel való hosszú távú, stratégiai együttműködések kialakításának, melynek egyik kiemelkedő mérföldköve az itthon szinte egyedülállónak számító úgynevezett dropshipping rendszer bevezetése volt, melyre 2013 őszén került sor. Ezzel a lépéssel az UJJÉ Webáruház egy multishop rendszerre állt át, azaz egy kereskedői csoportból álló virtuális áruházzá alakult, mely számtalan előnyt és lehetőséget nyújt vásárlóink számára.

 

A jövő az internetes vásárlásé.
Reméljük,termékkínálatunk és tevékenységünk elnyeri tetszését, s mielőbb megtapasztalja a vásárlás UJJÉlményét!

UJJÉ.hu – A legujjébbwebáruház2013 - 2016 ProMix Zrt. Minden jog fenntartva!


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz