Hírek


Az Ujjé Webáruház 2013.június 18-án kezdte meg működését. Az indulást gondos előkészületek és komoly, szakmai felkészüléssel töltött hetek, hónapok előzték meg, hiszen az Ujjé Webáruház egy teljesen egyedi fejlesztésű webshopként kívánt megjelenni a hazai piacon.

2013. június 18. – Az Ujjé Webáruház megnyitja online kapuit.

2013. július – A budapesti metrószerelvények belső hirdetési felületein megjelennek az Ujjé Webáruház hirdetései, ezzel pedig kezdetét veszi a márkaépítés, valamint első nagyszabású, fővárosi kampányunk. 

2013. július – Közösségi média felületeinken fokozódik az aktivitás. Facebook-os rajongótáborunk a nyári szezon közepén, mindössze néhány héttel az indulás után már közel 3000 főt számlál.

2013. szeptember – Beszerzési szakértőink és csapatunk kitartó munkájának eredményeképpen felkerül a 10.000. termék is webáruházunk online kínálatba. Termékkörünk azonban – még a mai napig is – folyamatosan bővül.

2013. november – A HVG és Figyelő kiadványokban egész oldalas,több héten keresztül ismétlődő hirdetéseink jelennek meg újonnan induló ünnepi kampányunk részeként. Ugyanezen kampány keretein belül különböző hírportálokon, gazdasági és szórakoztató online felületeken tűnnek fel az Ujjé Webáruházat hirdető bannerek.

2013. november 8. – Az Internetes vásárlás napja, DotCommerce Day
Webáruházunk speciális kedvezményekkel, különleges akciókkal és ingyenes szállítással kedveskedik vásárlóinak az online vásárlás nemzetközi ünnepén.

2013. november – Az Ujjé Webáruház televíziós reklámjai olyan országos, kereskedelmi csatornákon tűnnek fel, mint amilyen a TV2, a Story 4 valamint a Story 5. Reklámjaink az ünnepi szezon nyitányaként láthatóak 3 héten keresztül az említett csatornákon, ám a videók weboldalunk nyitólapján, valamint hivatalos YouTube csatornánkon is megtekinthetőek.

Hamarosan folytatjuk!2013 - 2016 ProMix Zrt. Minden jog fenntartva!


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz